Ook wanneer je wilt afslanken is voldoende eten belangrijk!


Vele mensen denken dat ze veel zullen afslanken
wanneer ze gewoon weinig eten!


afslanken

Begrijp me niet verkeerd… hiermee bedoel ik NIET dat je te veel moet eten, maar wel voldoende, je hoeft jezelf m.a.w. niet uit te hongeren wanneer je wilt afslanken.

Deze methode lijkt misschien ideaal als je wilt afslanken, het tegenovergestelde is waar.


In het begin slank je inderdaad erg veel af, dit komt omdat je vooral vocht verliest.

Als je heel weinig eet, gaan alle alarmbellen in je lichaam rinkelen. Er komen immers geen voedingsstoffen meer binnen, terwijl je lichaam continu voedingsstoffen nodig heeft om als brandstof of bouwstof te kunnen gebruiken.

Je lichaam gaat om die reden alles op alles zetten om zo zuinig mogelijk om te springen met de resterende reserves.

Onvoldoende eten zorgt er voor dat je stofwisseling wordt vertraagd en dat je minder gemakkelijk zult afslanken.

Wanneer je later weer meer eet, krijgt je lichaam te veel binnen omdat het ingesteld is op een tragere stofwisseling. Hierdoor kom je weer heel snel aan i.p.v. af te slanken!

Een dergelijk afslank-systeem is gedoemd om te mislukken….


Het is niet vol te houden, je zal er humeurig van worden
en je zal er je beoogde doel, afslanken dus, niet mee bereiken.afslanken

Een ander pijnpunt betreffende die hongerdiëten, is dat je geen vetmassa verliest maar wel overwegend spiermassa en vocht!

Je moet dus niet te veel eten, maar ook zeker niet te weinig.

Vooral als je lichamelijk actief bent, mag je best genoeg eten, zolang je maar gezond eet.

Onlangs heb ik een ebook geschreven met als titel : ’12 doeltreffende tips om sneller en makkelijker af te slanken’. Ik krijg er zeer goeie reacties op.

Indien je geïnteresseerd bent om het te downloaden kan je de video in de rechter zijkolom bekijken, je email adres invullen en op het knopje eronder klikken.

Je wordt dan doorgeleid naar een pagina met de downloadlink van waar je het ebook (de 12 doeltreffende tips over afslanken) gratis kan downloaden.

Indien je op een gezonde en verantwoorde manier wilt afslanken,
dan ben je bij ‘Fijn afslanken’ op het juist adres.De doelstelling die ik heb met m’n afslank praktijk is om mensen te helpen om op een verantwoorde en gezonde manier te kunnen afslanken.

Als je eenmaal besloten hebt dat je wilt afslanken (of het nu om gezondheidsredenen of esthetische redenen is) is het in het begin vaak moeilijk om te bepalen hoe je wilt afslanken… via welke afslank kuur, via welk dieet, en welke afslank coach of diëtist je zal begeleiden.

Er zijn zoveel verschillende afslank technieken, methoden en diëten om af te slanken dat het zeer moeilijk is om te kiezen.

Gelukkig komt afslanken neer op een aantal basisregels: zorgen dat je niet meer calorieën inneemt dan dat je verbruikt. Fijn afslanken is de ideale plaats om te beginnen met gezond afslanken.

Surf even door de verschillende afslank kuren, afslank toestellen en afslank producten en ontdek hoe ook jij gezond kunt afslanken.

Groetjes,

ElseContacteer ons vrijblijvend voor een gratis
figuuranalyse met proefbeurt