Biostimology® (E.L.F.) Medisch

Identificatie van de potentiële effecten van een BioEnergetisch-veld op genuitdrukking in perifeer bloed bij 11 personen, met behulp van de DNA-chip-technologie :

Onze apparaten hebben aangetoond dat ze een sterk tot significante respons hebben, waardoor de expressie van 89 genen in alle individuen positief wordt gemoduleerd in 73% van de gevallen met als gevolg reducties in hun tailleomtrek.

Het lijkt erop dat de genen die tijdens deze studie zijn gemoduleerd zich op spiercellen richten. Ten slotte is aangetoond dat deze behandelingen een positieve invloed hebben op de lipiden die abnormaal zijn opgehoopt in het buikgebied rond de organen en de buikspieren. Dit met gunstige effecten op de algemene fitheid en conditie van de testpersonen.
 

 

Klik hier voor meer info over Biostimology®

 

 

Evaluatie van het gemiddelde centimeterverlies op de taille van patiënten met abdominale obesitas na 12 sessies BodySculptor. De andere 4 criteria van het metaboolsyndroom zijn niet gewijzigd (lees hier alle info over het metaboolsyndroom)

• Levertransaminasespiegels afgenomen:

 • ALAT: daling van 23% (risico α = 0,10)
 • ASAT: lager 13% (risico α = 0,12)

De circulerende vrije vetzuren worden niet in de lever opgeslagen. BodySculptor lijkt de lever te ontgiften.

CONCLUSIE:

Na een 12-sessie kuur met BodySculptor, zagen we een gemiddelde vermindering aan de tailleomtrek van 6,1 cm bij patiënten met abdominale obesitas.
 
 


 
RESULTATEN:

Studie uitgevoerd op :

 • 20 vrijwilligers (12F + 8M)
 • Een gemiddeld gewicht van 95,30 kg
 • Een gemiddelde BMI van 30,90

resultaten waargenomen na 12 sessies BodySculptor :

 • Een gemiddelde gewichtsafname van 5,45 kg een gemiddelde afname in BMI van 6%.
 • Een gemiddelde afname van de tailleomtrek van 7 cm
 • Een afname van visceraal vet van 8,2%
 • Een afname van de onderhuidse massa van 4,1%
 • Een gemiddelde afname van ASAT- en ALAT-transaminasen van respectievelijk 17,4% en 18%

Deze resultaten bevestigen in de cijfers de eerder uitgevoerde onderzoeken.
Het is echter interessant om op te merken dat de nieuwste onderzoeken zijn gedaan met behulp van de BodySculptor ACCES Relax. Dit toont aan dat het waargenomen effect alleen afkomstig is van de verspreide magnetische velden en niet van de pressotherapie (lymfedrainage).

​Met betrekking tot de belangrijkste criteria die in dit onderzoek worden nagestreefd, namelijk de invloed van het hulpmiddel op viscerale en onderhuidse vetmassa’s, lijkt het erop dat :

 • de viscerale vetmassa met 8,2% op een zeer significante manier P ≤ 0,01 daalt
 • de onderhuidse vetmassa daalde, met een lagere significantie van 4,1% bij risico α = 0,08.


Het onderhuidse vet dat zich onder de huid ophoopt kan onooglijk zijn maar is niet gevaarlijk.
Visceraal vet, diep in de buik gelegen, is “een realtime bom”. Het bevindt zich onder de spieren en omringt de vitale organen.

​Visceraal vet is bijzonder verontrustend omdat de progressieve accumulatie ervan een oorzaak is van insulineresistentie, één van de eerste biologische stoornissen die leidde tot het metabool syndroom.

De huidige CT-scanstudie maakte het mogelijk om op een duidelijke en zeer significante manier de effectiviteit van BodySculptor ACCES Relax voor de vermindering van viscerale vetten aan te tonen. De doelstelling was om het abdominale vet te visualiseren, te kwantificeren en te karakteriseren, naargelang het type (visceraal of subcutaan).
 
 

 

Resultaten van IVF bij patiënten met obesitas en overgewicht bij onvruchtbaarheid, na een vermindering van hun tailleomvang na 12 sessies met BodySculptor.
In dit onderzoek uitgevoerd tussen maart en december 2011, namen we 38 vrouwelijke IVF-kandidaten (1e of 2e poging) die in vier groepen verdeeld waren volgens hun BMI:

 • overgewicht (25 klasse 1 obesitas (30 klasse 2 obesitas (35 Klasse 3 obesitas (BMI> 40, n = 6)

Elke patiënt onderging 12 sessies van 30 minuten BodySculptor (2 sessies per week) gedurende 6 weken voorafgaand aan ovariële stimulatie voor IVF, zonder enige aanpassing van het gebruikelijke klinische protocol.

Wetende dat het gemiddelde zwangerschapspercentage van IVF in Frankrijk in 2009 23,7% was (2) en dat bij vrouwen die werden behandeld met IVF, uit een meta-analyse van 12 onderzoeken (3) bleek dat een BMI> 25 kg / m2 de kansen op zwangerschap verminderden met 30%.

De resultaten van de BodySculptor-studie zijn dus zeer bemoedigend.
Hoe hoger de ernst van obesitas, hoe hoger de waargenomen zwangerschapspercentages.

CONCLUSIE:

Na een sessie van 12 sessies met BodySculptor, bedragen de percentages klinische zwangerschappen na IVF in een obese onvruchtbare populatie met een slechte prognose 55,55%, wat overeenkomt met meer dan 100% toename in gemiddelde stimulatie
 
 

Een gerandomiseerde dubbelblinde studie heeft kunnen vaststellen dat bij patiënten met een gemiddeld BMI van 28 een gemiddeld verlies van tailleomtrek was van 6cm !

Een tweede studie met DNA-chip heeft kunnen aantonen dat de sessies van BODYSCULPTOR® niet waarneembare spiercontracties van de gladde spieren veroorzaken.