Interslim – Spierstimulatie door middel van elektrotherapie“Nieuw Interslim Spierstimulatie Toestel mét Infrarood én Lipolyse!”


(30 minuten = 1000 sit-ups)interslim - spierstimulatie - elektrotherapie

Sinds kort werken we bij Fijn Afslanken Lochristi met een splinternieuw elektrotherapie spierstimulatie toestel (Interslim) mét lipolyse én infrarood.

Het vorige Interslim toestel is reeds jaren een van de favoriete toestellen van veel klanten omdat het zeer efficiënt is. Door de toevoeging van infrarood-therapie en lipolyse aan het nieuwe toestel is de werking nu nog doeltreffender.

Het essentiële verschil tussen het vorige Interslim toestel en het nieuwe waarmee we nu werken is het feit dat de spieren voorverwarmd worden, alsook de verschillende lagen waarop het nieuwe toestel inwerkt.

Het vorige Interslim toestel werkte op de spieren en in beperkte mate op vetverbranding, terwijl het nieuwe toestel werkt op de spieren, het vetweefsel én het bindweefsel, wat leidt tot nog mooiere resultaten.

Op onderstaande tekening van de doorsnede van de huid, het vetweefsel en de spieren kan je zien tot op welk niveau het nieuwe toestel werkt.
De reden waarom infrarood therapie geïntegreerd is in dit nieuwe toestel is om de spieren voor te verwarmen. Dit is nodig omdat 30 minuten behandeling via dit toestel overeenkomt met 1000 sit-ups, en dit kan je niet met koude spieren.


interslim - spierstimulatie - elektrotherapie

De persoon die dit toestel heeft ontwikkeld is master in biochemistry en vertelde tijdens een van de opleidingen al lachend :

Met dit toestel maken we van gehakt een mooie biefstuk”! 🙂Een kg gehakt of een kg biefstuk zijn uiteraard hetzelfde in gewicht, maar het volume van een kg biefstuk is veel kleiner dan het volume van een kg gehakt… Door het gebruik van dit toestel maak je dus van losse, slappe spieren (gehakt) mooie vaste & strakke spieren (biefstuk) wat resulteert in verlies van centimeters! Het resultaat is dus dat je mooiere en strakkere spieren krijgt en dat je centimeters verliest!”

Aarzel niet en neem gerust geheel vrijblijvend contact op via onderstaande gegevens indien je graag meer uitleg wilt over de behandeling via dit toestel.

 

PROGRAMMA 1 : Lymfedrainage

Effectief voor elk deel van het lichaam (specifiek plaatsen met overtollige water-/vochtophoping).

Een speciaal programma zal de spieren zacht en traag activeren teneinde stimulatie van de circulatie van het lymfevocht te bekomen.

De verwijdering van toxische- en afvalstoffen wordt versneld.

 

PROGRAMMA 2 : Anti-Cellulite

Dit programma is bijzonder geschikt voor de dij- en bil zones. Het zal de zone’s veel dieper en intenser gaan behandelen waardoor de dijen worden verstevigd en cellulite wordt verminderd.

 

PROGRAMMA 3 : Afslanken – Platte Buik

Gewichtsverlies voor het volledige lichaam. Dit geeft een snelle en diepe werking aan de spiergroepen waardoor een effectieve gewichtsvermindering ontstaat met versteviging van de huid. Ideaal voor een platte buik zonder belasting van de rug

 

PROGRAMMA 4 : Huidversteviging

Een totale lichaamsoefening. Dit programma is effectief voor de versteviging van alle zones.
Een aanvullende behandeling die we hierbij kunnen doen is een behandeling met de Dermafixer, dit toestel zorgt voor een Natuurlijke Huidverjonging met Licht- en Elektrotherapie.

 

PROGRAMMA AUTO : doorloopt programma 1 – 4