Kijkje Binnenin

Else’s passie om mensen te helpen hun ideale gewicht en/of figuur te bereiken heeft geresulteerd in een gezellige afslankcorner waar talrijke
afslankkuren worden aangeboden en waar gewerkt wordt met
meerdere professionele afslanktoestellen.

 


 

 

BodySculptor Excell+ – Afslanken Tijdens Powernapjes

🍀 Onze behandelingen zorgen niet alleen voor een fijnere bodycontour. Ze laten je op een gezonde, verantwoorde manier afslanken. Want schoonheid begint nu éénmaal bij gezondheid. 🍀

=> https://fijnafslanken.be/bodysculptor-excell/

De therapie combineert :

1) de efficiëntie van lage frequentiegolven
(ELF of extreme low frequency, < 100Hz )

2) de weldaden van een lichamelijke drainage door micropressie.

Onder het effect van de bio-magnetische golven van de BodySculptor worden de vrije vetzuren die gestockeerd zijn onder vorm van triglyceriden in de vetcellen (de adipocyten); progressief vrijgemaakt, afgescheiden en verwijderd door een efficiënte drainage.

De specifieke golflengte stimuleert de samentrekking van de spieren zonder dat men dit voelt.

De samentrekking gebeurt immers op het niveau van de gladde spieren en stimuleert bijgevolg de lipolyse.

Het proces die in het lichaam gestimuleerd wordt door de bodySculptor is vergelijkbaar met dat wat er in een lichaam gebeurt na sport.

Dankzij de bodySculpor kan met dit proces quasi lokaal stimuleren en dus lokaal afslanken!

=> https://fijnafslanken.be/bodysculptor-excell/

Behandeling via BodySculptor

Voor welke lichaamszones?

Bodysculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op elke probleemzone maar kan alle probleemzones gelijktijdig behandelen.

Volgens de persoonlijk behoeften zal de BodySculptor exCell+ ageren op zowel… gelaat, kin & armen, heupen, buik & taille, dijen, knieën & kuiten.

Welke resultaten kan men verwachten?

Na medische studies allerhande kwam men tot volgend besluit : Het gemiddeld verlies in centimeters op het lichaam, na een kuur van 12 behandelingen, bedraagt ongeveer
2 kledingmaten!

Enkele cijfers van gemiddeld centimeter verlies:

1,8cm op het niveau van de armen en de kuiten
7,5 cm op het niveau van de taille en de heupen
2,7 cm op het niveau van de knieën
3,9 cm op niveau van de dijen.

Zelfs 15 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog een significant centimeterverlies is ! Dit systeem biedt dus ook een concreet duurzaam resultaat.

=> https://fijnafslanken.be/bodysculptor-excell/

Ook verstevigend voor de huid!

Vanaf een bepaalde leeftijd begint de huid te verslappen, het lichaam verliest haar silhouet (vorm) en kleine uitzakkingen verschijnen…

Inderdaad, niemand ontsnapt aan het fenomeen van verslapte huid zowel slanke als minder slanke vrouwen.

De levensstijl speelt hierin een belangrijke rol maar ook veelvuldig diëten, gebrek aan sport en beweging, zwangerschap, en een tekort aan hydratatie zijn belangrijke factoren die de collageen- en elastine vezels ondermijnen. Deze staan in voor de huidspanning en textuur.

Een kuur met de BodySculptor exCell+ verbetert de elasticiteit en zorgt voor een strakkere huid.

Daarom is deze techniek ook aangewezen voor vrouwen die enkel op zoek zijn naar huidversteviging. Bodysculptor biedt hen een duidelijke verbetering van de kwaliteit en de vorm van de huid en dit zowel op het niveau van het lichaam als van het gelaat, kin en nek.

Een medische studie verricht op 22 vrouwen, die een kuur van 12 behandelingen met de BodySculptor exCell+ gedaan hebben, toonde aan dat 100% van hen een duidelijke versteviging van het lichaam hadden en 36% van hen vond deze versteviging erg indrukwekkend.

=> https://fijnafslanken.be/bodysculptor-excell/

Voor wie?

Dit is dé oplossing om af te slanken en u fitter te voelen, en bovendien gericht op alle lichaamszones!

Het is uitermate geschikt voor vrouwen én mannen.

Op leeftijd staat geen grens, de resultaten zijn overtuigend.

Er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of voor personen met problemen van metabolische aard.

Een gerandomiseerde dubbelblinde studie heeft kunnen vaststellen dat bij patiënten met een gemiddeld BMI van 28 een gemiddeld verlies van tailleomtrek was van 6cm !
Een tweede studie met DNA-chip heeft kunnen aantonen dat de sessies van BODYSCULPTOR® niet waarneembare spiercontracties van de gladde spieren veroorzaken.

Hoe verloopt de behandeling?

Zalig is het correcte woord in dit geval, de meeste gebruikers dommelen na enkele minuten in.

Er zijn 2 soorten kuren met de BodySculptor :

TRADITIONELE KUUR : 12 behandelingen — 2 sessies / week (4 à 6 weken)
EXPRESS KUUR : 12 behandelingen — 1 sessie / dag (2 weken)

=> https://fijnafslanken.be/bodysculptor-excell/

Voeding aanpassen?

Er is geen specifieke dieet verbonden aan de therapie met bodySculptor. Niettemin wordt er aangeraden om een zo regelmatig mogelijke voedingsgewoonte te hanteren, voldoende water te drinken en ‘s avonds een lichte maaltijd te consumeren. Voor zij die dat wensen kan er ook extra voedingsadvies aangeboden worden.

Onderhoudsbeurten?

De resultaten met bodySculptor zijn bijzonder duurzaam. Niettemin wordt het aangeraden om de behandeling op regelmatige wijze verder te zetten.

Dit kan eenvoudig met behulp van de 20-beurten kaart.

De frequentie varieert van 1 sessie per week tot 1 sessie per 2 weken.

Met een 20-beurten kaart kan men dus een half jaar tot 1 jaar de behandeling onderhouden.

Begeleiding i.v.m. BodySculptor?

Als afslankstudio die de BodySculptor kuur aanbiedt volgen we elk jaar herhaaldelijk workshops, aangeboden door de producent omtrent bodySculptor.

Op deze manier blijven wij altijd op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Zo kunnen wij u bijstaan met voedingsadvies, bewegingstherapie, en andere zaken omtrent afslanken en verstrakken.

=> https://fijnafslanken.be/bodysculptor-excell/

Algemene informatie i.v.m. BodySculptor

BodySculptor is een Frans product.

Het werd ontwikkeld door artsen onder leiding van Pr. Greff, een arts voornamelijk gespecialiseerd in de behandeling van abdominale obesitas.

In 1998 werden de eerste bodySculptor behandelingen al uitgevoerd, en al snel werd bodySculptor de marktleider in Franrijk met meer dan 400 centra omtrent : Afslanking, cellulite, huidversteviging, lymfoedeem,…

Bovendien wordt bodySculptor alsook in de medische wereld toegepast voor toepassingen zoals :

* fybromyalgie
* visceraal vet
* diabetes
* cholesterolverlaging
* lymfoedeen
* lymfedrainage
* recuperatie na zware sportinspanningen
* ondersteuning van vruchtbaarheidsbehandelingen
* enzovoort…

=> https://fijnafslanken.be/bodysculptor-excell/

Posted by Fijn Afslanken on Monday, April 8, 2019

 

Bodysculptor Access Relax en/of Access Sport

🍀 Met de BodySculptor Access Behandeling Kan je Kiezen voor een Relax- en/of voor een Sport Behandeling. De Taille en Dijen worden Behandeld! 🍀

=> https://fijnafslanken.be/bodysculptor-access-relax-en-of-sport-biostimology/

BodySculptor ACCESS Relax is een medische technologie ontwikkeld voor de esthetische wereld. Het maakt gebruik van BioStimology®. De taille en dijen worden behandeld.

Een BIO-energetisch veld (50Hz) zorgt voor een calorieverbruik van 650kCal dankzij onmerkbare spiercontracties (Glad spierweefsel). Met als gevolg dat de natuurlijke processen van de lipolyse (afbraak van vetten) onmiddellijk worden gestimuleerd. Met andere woorden er komen dankzij een behandeling met BioStimology® heel wat vetzuren vrij. De cellen verminderen in omvang en vocht en toxines komen vrij.

=> https://fijnafslanken.be/bodysculptor-access-relax-en-of-sport-biostimology/

Posted by Fijn Afslanken on Monday, April 8, 2019

 

UltraSculptor – High Intensity Focussed Ultrasound (HIFU)

🍀 Hoe Bereik Je de Gelaatsconditie van Je Dromen Zonder Ingrepen?
UltraSculptor biedt je een doeltreffende & langdurige remedie
tegen fijne lijntjes, dubbele hals, ongelijkmatige huidtextuur
d.m.v. HIFU 🍀

=> https://fijnafslanken.be/gelaat/

* UltraSculptor is een alternatief voor een invasieve ‘face lifting’ en verstrakkingsoperatie.

* UltraSculptor is de enige huidverjongingsmethode gebaseerd op HIFU (High Intensity Focussed Ultrasound). Deze betrouwbare technologie behandelt alleen de juiste huidlagen (d.w.z. de geluidsenergie wordt gericht op de diepere huidlagen die behandeling nodig hebben; de bovenste huidlaag wordt ontzien, maar profiteert door het ondersteunend effect).

* Ook is het een behandelmethode waarbij de specialist(e) letterlijk kan zien (op het scherm) wat er gebeurt. Dit maakt het mogelijk zeer precies te werken met een mooi resultaat.

* Een niet-chirurgische facelift wordt meer en meer populair in de esthetische geneeskunde over de hele wereld.

* HIFU energie creëert thermische coagulatie op die bedoelde lagen van huidweefsel zonder schade aan te brengen aan de oppervlakte huid.

* Dit stimuleert op natuurlijke wijze het regeneratieproces en de aanmaak van collageen.

* De vorming van nieuw collageen zorgt voor een langdurende facelift en verstrakking.

=> https://fijnafslanken.be/gelaat/

Mooie en elastische veranderingen beginnen onmiddellijk, 20 à 40 minuten na een éénmalige en eenvoudige UltraSculptor behandeling!

Levering van huid coagulatie in de huiddiepte van 1,5 mm, 3 mm, 4,5 mm, zonder schade op de oppervlakte huid door de meest recente technologische ontwikkeling van ULTRASCULPTOR.

Is een UltraSculptor Behandeling Iets voor mij?
UltraSculptor is een niet-invasieve behandeling om wenkbrauwen te ‘liften’, doorhangende huid op het gelaat en in de hals; het verbetert ook lijnen, rimpels en huidsteint.
(Niet-Invasieve behandelingen = Alle behandelingen die niet als belastend voor de patiënt kunnen worden beschouwd, bijvoorbeeld een echografie)

Een UltraSculptor behandeling is ideaal voor mensen met wazige kaaklijnen, nasolabiaalplooien (plooien tussen neus en mondhoeken), slappe oogleden en wenkbrauwen, dubbele kin, doorzakkende hals, fijne lijntjes en rimpels, of met een ongelijkmatige teint of textuur van de huid en grote poriën.

=> https://fijnafslanken.be/gelaat/

Veel Gestelde Vragen (FAQ)

Wat is een UltraSculptor behandeling?
Een UltraSculptor behandeling is een complete niet-invasieve behandeling; een niet invasieve facelift en halslift; gebruikt gerichtte hoogintense ultrasonen om te liften en de huid te verstrakken zonder hersteltijd.

Wat zijn de voordelen van UltraSculptor?
UltraSculptor is eigenlijk een complete niet-invasieve facelift. Is dus niet chirurgisch en veel minder pijnlijk dan om het even welke lifting. Een flits van de UltraSculptor is ook veel sneller zodat de behandeling veel tijd uitspaart. Dus ook een volledige facelift kan gebeuren in korte tijd. De behandeling zet dus in twee lagen een regenererend proces in gang. Optimaal resultaat is zichtbaar na verloop van 2 à 3 maanden. Eindelijk is er nu dit niet-invasieve alternatief dat u significante huidverjonging met liftend effect biedt zonder de vervelende bijeffecten van een operatie.

Wat zijn de toepassingen?
* Wazige kaaklijnen
* Nasolabiaalplooien (plooien tussen neus en mondhoeken)
* Slappe oogleden
* Wenkbrauwen
* Dubbele kin
* Doorzakkende hals
* Fijne lijntjes en rimpels
* Ongelijkmatige teint of textuur van de huid
* Grote poriën

Wat gebeurt er na de behandeling?
Bij deze niet-invasieve behandeling is er dus geen recuperatie tijd nodig en de klant kan meteen zijn dagelijkse activiteiten hervatten. Je kunt onmiddellijke resultaten zoals verstrakking en verbetering van uw rimpels zien over het ganse gelaat direct na de behandeling.

=> https://fijnafslanken.be/gelaat/

Is een UltraSculptor behandeling pijnlijk?
Gedurende de behandeling kun je soms een klein beetje een oncomfortabel gevoel hebben zoals een tinteling, of een warmte prikje; dit gevoel varieert van persoon tot persoon maar is zeer kortstondig (enkel op het ogenblik dat de energie wordt geleverd).

Wat doet collageen?
Collageen helpt om kracht te geven aan de verschillende structuren van het lichaam en beschermt ook structuren zoals de huid. Door de verminderde collageen, verliest de huid haar natuurlijke elasticiteit en stevigheid waardoor fijne lijntjes, rimpels en verslapping verschijnen.

Hoe lang blijven de resultaten?
Patiënten kunnen reeds enkele onmiddellijke effecten zien terwijl de ‘lifting’ en verstrakking gradueel zal aanscherpen in de volgende 2 à 3 maanden. Dit collageenregeneratie proces gaat door tot 6 maanden na de eerste behandeling. De resultaten van de behandeling blijven anderhalf jaar tot 2 jaar zichtbaar, dit varieert van persoon tot persoon.

Hoe werkt de UltraSculptor?
UltraSculptor levert HIFU (High intensity focused ultrasound) energie onder de huid. HIFU heeft effect op drie lagen van de oppervlaktehuid en huid samen met SMAS (fibromusculaire laag), dit is diezelfde laag van weefsel die chirurgen liften tijdens een chirurgische facelift.Als thermische energie (coagulatie) wordt dit weefsel veilig verwarmd, hetgeen resulteert in verstrakking van de huid en vorming van nieuw collageen, welke een lange-termijn verstevigend effect geeft.

=> https://fijnafslanken.be/gelaat/

Er wordt – zoals gewoonlijk bij behandelingen met ultrageluid – een applicator op de huid geplaatst en er verschijnt een beeld op het scherm zoals bij een gewone zwangerschapsecho ook het geval is.

De behandelend specialist(e) kan zo exact bepalen waar de energie gegeven wordt. Deze zelfde applicator wordt vervolgens gebruikt om een bepaalde hoeveelheid gefocuste energie af te geven op precies de juiste diepte onder de huid, namelijk in twee lagen: de diepste huidlaag en daar nog onder de fibromusculaire laag; de positieve, verjongende, werking wordt zo in gang gezet.

Dit alles zonder de oppervlakte van de huid te beschadigen. Als reactie op de ontstane warmte wordt in twee lagen de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. En ook de bovenste huidlaag profiteert dus van het ondersteunend effect. Het resultaat is een geleidelijk liftend effect, dat een verstrakking van de huid tot gevolg heeft.

Kunnen mannen ook goed behandeld worden?
Mannen zijn zeer goede kandidaten voor een UltraSculptor behandeling, ook omdat er géén hersteltijd is. Het feit dat deze behandeling géén hersteltijd nodig heeft is een extra voordeel voor de patiënten, waardoor ze onmiddellijk terugkeren naar hun dagelijkse activiteiten, en waardoor de UltraSculptor ook een ideale lunchpauze behandeling is.

Hoe lang duurt een behandeling?
De duurtijd van de behandeling is afhankelijk van de te behandelen zone en dat is individueel ; een gelaats-en hals lifting duurt circa 45 à 60 min ; de behandeling kan dus ook over de middag tijdens de lunchpauze gebeuren…

Is een UltraSculptor behandeling veilig?
De behandeling met HIFU is CE goedgekeurd voor wenkbrauw lifting én ook uitstekende voor kaaklifting, nasolabiale plooi reductie, ook verminderen van rimpels met betrekking tot de zone van de aansluiting van het oog, en de algehele huidverstrakking en verjonging in de doelgebieden. UltraSculptor is veilig gebruikt in meer dan 200.000 behandelingen wereldwijd.

Zijn er ook neveneffecten?
Het is mogelijk dat er eerst een beetje roodheid/zwelling zichtbaar is (zie de “na”-foto hieronder), of dat je een tintelend gevoel ervaart; dit verdwijnt meestal voordat je de behandelruimte verlaat en in elk geval binnen enkele uren. Dit geeft tevens aan dat het heilzame proces van collageen regeneratie is begonnen. HIFU huidverstrakking is klinisch bewezen veilig, en met natuurlijke en gradueel stijgende verjongingseffecten.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
De meeste patiënten krijgen slechts één behandeling. Deskundigen zijn het erover eens dat verwonderlijke klinische resultaten worden bereikt met UltraSculptor met verbeteringen zichtbaar tot 6 maanden na de eerste procedure. Bijwerk-behandelingen kunnen toegepast worden met intervallen van 1 jaar, afhankelijk van in welke mate er moet gelift en verstrakt worden.

Wat is de SMAS laag en waarom is deze belangrijk?
SMAS is Oppervlakkige Musculoskeletale Aponeurotic Systeem: dat is dezelfde laag van weefsel dat chirurgen strak trekken in een face lift. Terwijl de UltraSculptor behandeling met thermische energie deze SMAS laag veilig verwarmt, wordt deze huid onmiddellijk verstrakt. Na verloop van tijd wordt het resultaat net als een chirurgische facelift. Dat komt omdat de UltraSculptor behandeling de groei van het nieuwe collageen blijft stimuleren en nieuwe collageen proteïnen de huidstructuur opnieuw opbouwen.

=> https://fijnafslanken.be/gelaat/

De Behandeling

VOOR DE BEHANDELING
Maakt u zich zorgen over een wazige kaaklijn, hangende huid vooral rond de mond, slappe oogleden, losse plooien in de nek, griezelige dunne huid, fijne lijntjes en rimpels, kleine roodheid en droogheid, ongelijkmatige huidteint of textuur of grove poriën, kies dan voor UltraSculptor.
* Boek een behandeling met ultraSculptor in ons centrum
* Laat de zorgen over uw huid evalueren en bepaal dan zelf of je in aanmerking komt voor een behandeling

TIJDENS DE BEHANDELING
* Volledige reiniging van de huid
* Identificatie van de te behandelen zones die door jou en uw ultraSculptor specialst(e) bepaald worden
* Er wordt dan contactgel aangebracht (zoals bij echografie) en de ultrasone energie wordt toegepast
* Gedurende de behandeling kun je soms een klein beetje een oncomfortabel gevoel hebben zoals een tinteling, of een warmte prikje; dit gevoel varieert van persoon tot persoon maar is zeer kortstondig (enkel op het ogenblik dat de energie wordt geleverd)
* Een volledige behandeling wordt afgewerkt met een aangenaam en comfortabel collageen masker, speciaal bestemd voor de ultraSculptor behandeling
* De duurtijd van de behandeling is afhankelijk van de te behandelen zone. Een volledige behandeling duuurt circa 45 à 60 minuten

NA DE BEHANDELING
* Na de behandeling kun je meteen terug uw dag vervolgen
* Er is dus geen revalidatietijd of hersteltijd nodig en ook geen speciale voorzorgsmaatregelen waar je rekening mee moet houden
* De productie van collageen start meteen na 1 behandeling, met resultaten die nog gradueel verbeteren in de komende maanden
* Uw huid kan eventueel na de behandeling enige roodheid vertonen, of een beetje gezwollen zijn maar dit zal binnen korte tijd verdwijnen
* Uw huid zal gezonder zijn, sterker en jonger en dit zonder onnatuurlijke drastische veranderingen

=> https://fijnafslanken.be/gelaat/

Posted by Fijn Afslanken on Monday, April 8, 2019