Cryotherapie – Cryo21

“Verwijderen van Vetcellen, Behandeling van Cellulite, Huidversteviging & Anti-Aging met behulp van…Cryo21”

(Zéér effectief voor plaatselijk afslanken en voor de behandeling van cellulite)
 


 
Wat Is Cryo Therapie?
 
De Cryo21 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Cryotherapie, de behandeling werd ontwikkeld door een Italiaanse Arts.

De Cryo21 werkt op basis van koudetherapie. Er wordt manueel gewerkt met een behandelkop, die gekoeld is tot -8 graden, door de kop op de huid te plaatsen gaan we een thermische schok creëren.

D.w.z. dat we binnen een paar seconden de temperatuur van de vetcellen, die normaal 34 à 35 graden bedraagt, doen zakken naar een temperatuur tussen de 5 à 8 graden boven nul.

Vetcellen zijn zeer gevoelig voor koude en sterven na de behandeling een natuurlijke celdood, dit noemen we apoptose.

Na 14 dagen gaan de vetcellen volledig gekristalliseerd het lichaam verlaten via het lymfestelsel, de lever, nieren en uiteindelijk via de urine.
 

Hoe lang duurt een behandeling?
 
De behandeling duurt slechts 20 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat.
De behandeling werkt snel, en is volledig pijnloos.

Dit spectaculaire apparaat geeft niet alleen fantastische resultaten op het gebied van afslanken maar eveneens op het gebied van versteviging!

U kunt de Cryo21 vergelijken met liposuctie, maar dan zonder operatie en hersteltijd.
Elke keer dat u behandeld wordt met Cryo21, zal een laagje vetcellen verdwijnen.
 
 

Werking – Te behandelen zones – Veiligheids

 
Hoe werkt het?
 
Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen, de onderste laag zit dicht op de spieren en die verminder je door goede voeding en voldoende bewegen.

De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks doorbloed is, en daardoor moeilijker aan te pakken is met sporten en gezonde voeding. Denk hierbij aan cellulitis, we willen er natuurlijk graag van af!

Cryo lipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat.

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryo lipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.
 
 

 
Te behandelen zones & effecten op het lichaam
 
Door de soepel beweegbare kop kunnen we doelgericht werken op de zones die u wilt zoals armen, love handles, buik, rug, billen (ook de binnenkant van de boven benen ), rijbroek, dijen en knieën.

Dit zijn de effecten op het lichaam:

 • ​Afbraak van de vetcellen
 • ​Versteviging van de huid
 • Grote verbetering cellulitis
 • Contourverbetering en afslanking van het lichaam
 • Stimulering bloedsomloop
 • Draineert afvalstoffen en lymfe
 •  
  Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken of vetophoping laten verdwijnen. Bij versteviging denken we meteen aan verslapte bovenarmen, binnenkant van de bovenbenen, buik verstevigen, enz…
   
   
  Is het veilig? Voor wie is de behandeling niet geschikt?
   

   
  Onderzoek heeft aangetoond dat alleen de vetcellen kwetsbaar zijn voor de effecten van koude en dus niet de omliggende weefsels, én dat vetcellen op een veilige manier het lichaam verlaten zonder nadelige effecten.

  Met behulp van de Cryo21 kan vetweefsel op een veilige manier afgebroken worden terwijl de huid, de spieren en de zenuwen intact blijven.

  De behandeling met Cryo21 is niet geschikt voor mensen met:

 • ​Allergie voor koude
 • ​Het syndroom van Raynaud
 • ​Cryoglobulinemie
 • ​Chronische ontstekingen
 • ​Atherosclerose
 • ​​Zwangerschap
 • ​Kanker
 •  

  Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
  Allereerst doen we een intakegesprek waarbij we uw wensen en verwachtingen bespreken, ook worden de contra-indicaties besproken. Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten en maken we een voorfoto. De behandeling zelf duurt 20 minuten.

  Er wordt een aangepaste crème aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur.
  Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vetvermindering of versteviging).
  Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan, integendeel! deze behandeling is aangenaam en relaxt.

  Na de behandeling meten we weer zodat u meteen het resultaat ziet.
  Het is eveneens aan te raden , om na de behandeling veel water te drinken, op deze manier kunnen de vrijgekomen vetcellen makkelijker worden afgevoerd.
   

  Veel Gestelde Vragen

   
  Het lijkt te mooi om waar te zijn. Is het resultaat echt blijvend?
   
  Ja! Vetcellen die volledig afgebroken en afgevoerd worden komen niet meer terug ! Vandaar het DEFINITIEVE karakter van deze pijnloze toepassing.
  Uiteraard is het wel belangrijk dat u na de behandeling een gezonde leef -en voedingsstijl, blijft aanhouden.
   
   
  Hoeveel keer heb ik een behandeling nodig om mijn buik weg te krijgen?
  Dit is van te voren niet vast te stellen. Hoewel de Cryo21 altijd resultaat biedt, is het afhankelijk van het lichaam hoeveel cm er per behandeling afgaat. De conditie van het lichaam, de leeftijd maar ook de tijd dat het lichaam het vet al heeft opgeslagen, spelen hier een rol.
   
   
  Raakt het lichaam echt bevroren? Wat gebeurt er precies?
   
  Neen! Bij de Cryo21 is de behandeling manueel. De kop waar men mee werkt op de huid, heeft een temperatuur van -8. Middels een thermische schok wordt de temperatuur van de vetcel in zeer korte tijd teruggebracht. Deze temperatuur is nooit lager dan 5 graden. De Cryo21 past de hoogte van de temperatuur per probleemzone zelf aan.
   

  Kan de Cryo21 schade berokkenen aan de gezondheid? 
  Neen. De Cryo21 is door een Italiaanse arts ontwikkeld, die jarenlange testen heeft uitgevoerd alvorens het apparaat op de markt te brengen. De Cryo21 pakt alleen de vetcellen aan en laat organen, huid e.d. geheel met rust.