Veel Afslanken – 10 kg afvallen of meer“Door de combinatie van therapieën geven we u de mogelijkheid
om op een gezonde en verantwoorde manier
veel kilo’s te verliezen (10 kg afvallen of meer).”veel afslanken-10 kg of meerMensen met veel overgewicht maken meer kans op cardio-vasculaire aandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes en vroegtijdige slijtage van de gewrichten.

Daarom is afslanken voor hen – 10 kg afvallen of meer – niet alleen streven naar een mogelijk schoonheidsideaal, maar ook naar een betere gezondheid!

Door de combinatie van therapieën die we bij Fijn Afslanken te Lochristi aanbieden geven we u de mogelijkheid om op een gezonde en verantwoorde manier 10 kg of meer af te vallen.

Het streefdoel is om 1 kg / week af te vallen. Het is dus geen Crash dieet, maar wel een gestage manier van afvallen waarbij het jo-jo effect wordt vermeden.

Door de combinatie van behandelingen in de Styling Capsule, Interslim, Vacuslim, Liposonic, Presso en Dermafixer kunnen we zowel werken op algemeen gewichtsverlies, alsook op plaatselijke figuurcorrectie.

Mensen die 10 kg afvallen of meer kampen vaak met losse huid, om die reden werken we bij hen vaak met de Styling capsule en de Dermafixer. Die toestellen zijn er vooral op gericht om de kwaliteit van de huid te bevorderen.

Belangrijk om weten is dat veel gewicht verliezen niet kan bereikt worden door enkel en alleen de behandelingen te volgen, het is een combinatie van factoren! Het voedingsadvies volgen is onontbeerlijk. Hierin wordt u natuurlijk goed ondersteund door uw afslankcoach die u opvolgt en motiveert.