Blog

Onze laatste tips

Maximale resultaten met Cryo 21

Cryo 21 is een innovatieve cryotherapiebehandeling die gebruikmaakt van koude om vetcellen te bevriezen en te elimineren. Deze methode, ontwikkeld door Harvard Medical School, biedt voordelen zoals vetverwijdering, huidverstrakking, cellulite vermindering, en pijnverlichting. Met snelle, zichtbare resultaten en een pijnloze behandeling is Cryo 21 een effectieve oplossing voor zowel esthetische als therapeutische doeleinden.

Vraag meer info

Maximale resultaten met Cryo 21

Cryo 21 is een revolutionaire cryotherapiebehandeling die gebruikmaakt van koude om vetcellen te bevriezen en te elimineren, wat resulteert in een natuurlijke en blijvende vetverwijdering. Deze techniek, die oorspronkelijk is ontwikkeld door onderzoekers van Harvard Medical School, biedt diverse voordelen voor het lichaam en de huid​.

Wat is Cryo 21?

Cryo 21 werkt door het creëren van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen verlaagt, waardoor ze kristalliseren en uiteindelijk afsterven via een proces dat apoptose wordt genoemd. Deze dode vetcellen worden vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd, meestal binnen 14 tot 20 dagen na de behandeling​.

Voordelen van Cryo 21

  1. Vetverwijdering en Lichaamscontouren Cryo 21 is effectief in het verwijderen van hardnekkig vet op specifieke probleemzones zoals de buik, billen en dijen. Het biedt een blijvende oplossing doordat de vetcellen definitief worden geëlimineerd zonder de omliggende weefsels te beschadigen. Gemiddeld kan men rekenen op een vermindering van 1 tot 4 cm in omvang na slechts één behandeling​.
  2. Huidverstrakking en Anti-aging Naast vetverwijdering helpt Cryo 21 ook bij het verbeteren van de huidkwaliteit. De kou stimuleert de aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels, wat resulteert in een strakkere en jeugdiger huid. Het is ook effectief bij het verminderen van rimpels en huidverslapping.
  3. Cellulite Vermindering Cryo 21 kan de zichtbaarheid van cellulite verminderen door de huid te verstevigen en de onderliggende vetcellen te elimineren. Dit resulteert in een gladdere huidtextuur en een verbeterde huidteint​.
  4. Pijnverlichting en Ontstekingsremming Cryotherapie staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en wordt vaak gebruikt om spier- en gewrichtspijn te verlichten. Het koudeffect helpt bij het verminderen van zwelling en bevordert sneller herstel na blessures of intensieve trainingen​.

Behandelingsverloop

Een Cryo 21 behandeling begint met een consultatie waarin de wensen en verwachtingen van de klant worden besproken. Tijdens de behandeling, die 20 tot 30 minuten duurt, wordt een speciale crème aangebracht op het te behandelen gebied. De behandelkop koelt vervolgens af tot de gewenste temperatuur, afhankelijk van het doel (vetvermindering of huidverstrakking). Hoewel de temperatuur onder nul ligt, is de behandeling comfortabel en pijnloos.

Resultaten

De resultaten van Cryo 21 zijn vaak direct zichtbaar en langdurig. Na slechts één sessie kunnen klanten al een merkbare vermindering in omvang en verbetering in huidkwaliteit zien. Voor optimale resultaten worden doorgaans 4 tot 6 behandelingen aanbevolen, afhankelijk van de omvang van het te behandelen gebied​.

Cryo 21 biedt een veilige, effectieve en niet-invasieve oplossing voor vetverwijdering, huidverstrakking en pijnverlichting, waardoor het een populaire keuze is voor zowel esthetische als therapeutische doeleinden.

Relevante artikels

Lees ook

Verhoog je resultaten met Fit Bodywrap

De FIT Bodywrap maakt gebruik van ver-infrarood (FIR) warmte om diverse gezondheidsvoordelen te bieden, zoals gewichtsverlies, pijnverlichting, ontgifting, ontspanning en huidverjonging. Deze technologie verhoogt de stofwisseling, bevordert calorieverbranding, verwijdert gifstoffen

Lees meer

Hoe BodySculptor Reveal je lichaam transformeert

BodySculptor Reveal is een innovatief systeem dat gebruikmaakt van BIOSTIMOLOGY®-technologie om spiercontracties te stimuleren en vetverbranding te bevorderen. Dit leidt tot efficiënt gewichtsverlies, vermindering van cellulite, pijnverlichting, en verbeterde huidkwaliteit.

Lees meer

Reviews

Enkele reviews

Een echte aanrader. Else is super vriendelijk en zeer professioneel. Ik was super ontspannen tijdens de behandeling, nu het resultaat afwachten, maar ik heb daar het volste vertrouwen in omdat mijn huid nu al strakker aanvoelt.

Linda

Een topzaak, met een persoonlijke aanpak. Else is een heel professionele dame die haar job als de beste kent. ik kom steeds ontspannen buiten, wat ook de bedoeling is. hele doeltreffende behandelingen.

Nancy

Heel fijne en stimulerende ervaring en vooral een heel geweldige dame, met heel goede en fijne raadgeving.
Een fijne en vriendelijke dame, goede aanbeveling. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

Katia

Heel tevreden, service is top. Een echte aanrader.

Manuela

Contact

Bosakkers 31
9080 Lochristi

info@fijnafslanken.be
+32 475 52 12 07

Openingsuren

Alle dagen op afspraak.
Woensdag en zondag gesloten.

Volg ons

© Copyright 2024 – Alle rechten voorbehouden aan Fijn Afslanken