Afslankbehandeling

Fit BodyWrap

“Fit Bodywrap zorgt voor Pijnstilling, Ontgifting, Vermindering van Cellulite, Huidverzorging, Gewichtsverlies, Anti-Veroudering en Fitness herstel”

Fit Bodywrap combineert infrarood warmtetherapie om vet te verbranden, de stofwisseling te stimuleren en het lichaam te ontgiften. Deze behandeling bevordert gewichtsverlies en biedt diepe ontspanning.

Vraag meer info

  • Bijvoorbeeld: Ik wil meer info over Fit Bodywrap.Hoeveel sessies zijn nodig voor resultaten met Fit Bodywrap? Is Fit Bodywrap geschikt voor mij? Kan ik een proefbeurt voor Fit Bodywrap boeken?

Fit Bodywrap gebruikt infrarood warmte om het lichaam van binnenuit op te warmen. Dit verhoogt de bloedcirculatie en bevordert het afvoeren van gifstoffen en overtollig vocht. De warmte dringt diep door in de huid, waardoor vetcellen effectief worden afgebroken en afgevoerd.

Voordelen van Fit Bodywrap

Wat te Verwachten?

Tijdens een Fit Bodywrap sessie word je ingepakt in een speciale infrarood wrap die geleidelijk warmte afgeeft. De sessie duurt meestal 30 minuten. Je voelt een aangename warmte en kunt zelfs ontspannen of slapen tijdens de behandeling.

Reviews

Enkele reviews

Een echte aanrader. Else is super vriendelijk en zeer professioneel. Ik was super ontspannen tijdens de behandeling, nu het resultaat afwachten, maar ik heb daar het volste vertrouwen in omdat mijn huid nu al strakker aanvoelt.

Linda

Een topzaak, met een persoonlijke aanpak. Else is een heel professionele dame die haar job als de beste kent. ik kom steeds ontspannen buiten, wat ook de bedoeling is. hele doeltreffende behandelingen.

Nancy

Heel fijne en stimulerende ervaring en vooral een heel geweldige dame, met heel goede en fijne raadgeving.
Een fijne en vriendelijke dame, goede aanbeveling. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

Katia

Heel tevreden, service is top. Een echte aanrader.

Manuela

Contact

Bosakkers 31
9080 Lochristi

info@fijnafslanken.be
+32 475 52 12 07

Openingsuren

Alle dagen op afspraak.
Woensdag en zondag gesloten.

Volg ons

© Copyright 2024 – Alle rechten voorbehouden aan Fijn Afslanken