Gelaatsverjonging

FaceSculptor

“Verfijnt het ovaal van het gelaat, vermindert dubbele kin, verwijdert vetcellen achteraan de nek, vermindert verslapte huid”

De specifieke werking van deze therapie zorgt er voor dat de dermale lagen van de huid een betere doorbloeding krijgen, alsook een betere ontlasting van afvalstoffen.

Neem contact op

  • Bijvoorbeeld: Ik wil meer info over FaceSculptor. Is FaceSculptor geschikt voor mij? Kan ik een huidanalyse voor FaceSculptor boeken?

De specifieke werking van deze therapie zorgt er voor dat de dermale lagen van de huid een betere doorbloeding krijgen maar alsook een betere ontlasting van afvalstoffen. De huid functioneert opnieuw vlotter. Eigenlijk zoals het dat deed toen men jonger was en over een snellere stofwisseling beschikte. Uiteraard met als gevolg meer COLLAGEEN & ELASTINE. Resultaten zijn ook snel waarneembaar (na 3 à 4 sessies). De behandeling met BIOSTIMOLOGY® biedt een indrukwekkend resultaat wat betreft de algemene huidverbetering.

Biostimology® en FaceSculptor: Een medische, gepatenteerde en beproefde technologie

De FaceSculptor is een moderne en efficiënte technologie, het is een medisch bewezen methode voor het verfijnen van het ovaal van het gelaat, het verminderen van dubbele kin, het verwijderen van vetcellen achteraan de nek, alsook het verminderen van verslapte huid. Bovendien laat het ook serums, crèmes, peptides,… beter insluizen door het effect van Biostimology®

De behandeling is relaxerend en ontspannend.

De FaceSculptor is geschikt voor mannen en vrouwen en voor elke leeftijd. Veel FaceSculptorgebruikers vallen reeds na enkele minuten in slaap.

Reviews

Enkele reviews

Een echte aanrader. Else is super vriendelijk en zeer professioneel. Ik was super ontspannen tijdens de behandeling, nu het resultaat afwachten, maar ik heb daar het volste vertrouwen in omdat mijn huid nu al strakker aanvoelt.

Linda

Een topzaak, met een persoonlijke aanpak. Else is een heel professionele dame die haar job als de beste kent. ik kom steeds ontspannen buiten, wat ook de bedoeling is. hele doeltreffende behandelingen.

Nancy

Heel fijne en stimulerende ervaring en vooral een heel geweldige dame, met heel goede en fijne raadgeving.
Een fijne en vriendelijke dame, goede aanbeveling. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

Katia

Heel tevreden, service is top. Een echte aanrader.

Manuela

Contact

Bosakkers 31
9080 Lochristi

info@fijnafslanken.be
+32 475 52 12 07

Openingsuren

Alle dagen op afspraak.
Woensdag en zondag gesloten.

Volg ons

© Copyright 2024 – Alle rechten voorbehouden aan Fijn Afslanken