Gelaatsverjonging

Fontaine

"De Oplossing voor het behandelen van Rimpels, Striemen, Grove Poriën, Pigmentvlekken en Littekens..."

Bloomea Fontaine is de nieuwste techniek op vlak van huidverbetering en huidverjonging. Deze techniek werd ontwikkeld door twee Franse plastische chirurgen die een postoperatieve en niet-invasieve oplossing zochten om littekens te verwijderen.

Vraag meer info

  • Bijvoorbeeld: Ik wil meer info over Bloomea Fontaine. Hoeveel sessies zijn nodig voor resultaten met Bloomea Fontaine? Zijn er bijwerkingen van Bloomea Fontaine?

Bloomea Fontaine wordt succesvol ingezet voor de behandeling van

Hoe verloopt de behandeling?

In de eerste fase concentreren we ons op het vernieuwen van je huid door het verwijderen van dode huidcellen:
Met behulp van een macroscrub elimineren we de dode huidcellen, laag voor laag. Hierdoor wordt je huid geleidelijk gladder en egaler. Deze stap wordt bij elke sessie geïntensiveerd, wat leidt tot een optimaal resultaat.
In de tweede fase zetten we in op het activeren van je huid door middel van een stimulerende massage:
De microvibraties die we toepassen tijdens de massage dringen diep in de weefsels door en helpen bij het insluizen van collageen en elastine. Dit resulteert in een stimulans van de productie van collageen en elastine, wat leidt tot een stevige en stralende huid.

FAQ

Veelgestelde vragen

We kiezen voor de Bloomea behandeling wanneer er aanzienlijke verslapping is op een specifiek lichaamsgebied of wanneer we werken aan het verminderen van striemen, littekens, rimpels, grove poriën.

Dit varieert afhankelijk van de aard van het specifieke probleem. Bij de behandeling van verslapte huid, striemen en littekens werken we met kuren van 10 behandelingen, dit kan eventueel uitgebreid worden. De frequentie is één behandeling per week.

De behandeling is pijnloos. Na de behandeling kan je een licht prikkelend gevoel ervaren, en het is mogelijk dat er wat roodheid optreedt. Deze roodheid zal echter vanzelf verdwijnen.

Reviews

Enkele reviews

Een echte aanrader. Else is super vriendelijk en zeer professioneel. Ik was super ontspannen tijdens de behandeling, nu het resultaat afwachten, maar ik heb daar het volste vertrouwen in omdat mijn huid nu al strakker aanvoelt.

Linda

Een topzaak, met een persoonlijke aanpak. Else is een heel professionele dame die haar job als de beste kent. ik kom steeds ontspannen buiten, wat ook de bedoeling is. hele doeltreffende behandelingen.

Nancy

Heel fijne en stimulerende ervaring en vooral een heel geweldige dame, met heel goede en fijne raadgeving.
Een fijne en vriendelijke dame, goede aanbeveling. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

Katia

Heel tevreden, service is top. Een echte aanrader.

Manuela

Contact

Bosakkers 31
9080 Lochristi

info@fijnafslanken.be
+32 475 52 12 07

Openingsuren

Alle dagen op afspraak.
Woensdag en zondag gesloten.

Volg ons

© Copyright 2024 – Alle rechten voorbehouden aan Fijn Afslanken