Afslankbehandelingen

BodySculptor Access

“BodySculptor Access laat toe om op quasi selectieve manier de vetmassa te verminderen en tot een kledingmaat te verliezen!”

Met de BodySculptor Access behandeling kan je kiezen voor een relax- en/of voor een sport behandeling. De taille en dijen worden behandeld!

Vraag meer info

  • Bijvoorbeeld: Ik wil meer info over BodySculptor Access. Kan ik een proefbeurt voor BodySculptor Access boeken? Is BodySculptor Access geschikt voor mij?

BodySculptor Access RELAX

BodySculptor is een medische technologie ontwikkeld voor de esthetische wereld en maakt gebruik van BioStimology®.

Een BIO-energetisch veld (5OHz) zorgt voor een calorieverbruik van 650 kCal dankzij onmerkbare spiercontracties (glad spierweefsel). Met als gevolg dat de natuurlijke processen van de lipolyse (afbraak van vetten) onmiddellijk wordt gestimuleerd. Dankzij een behandeling met BioStimology® komen er dus heel wat vetzuren vrij. De cellen verminderen in omvang en vocht en toxines komen vrij.

Effecten van deze behandeling: 

Stimulatie van de lipolyse
Ook lang na de behandeling mits correct opvolgen van voedingsadvies wordt de lipolyse gestimuleerd. Ook merk je een grote evolutie in de extra vetten die verbrand worden tijdens de dagelijkse taken tijdens de kuur

Ook lang na de behandeling en tijdens frequent gebruik van bv. 2 sessies per week zal het rendement van inspanningen en fysieke handelingen een stuk hoger zijn op vlak van vetbranding.

Training van de lipolyse
Ook nog lang na een kuur  van 12 sessies is er effect van de behandeling waarneembaar. Met een medische studie werd vastgesteld dat zelfs 2 weken na een kuur met elk apparaat uit het gamma van BodySculptor er nog significante extra centimeters werden verloren.

BodySculptor Access SPORT

De BodySculptor Access Sport behandeling op de crosstrainer Sole E95S is een zeer complete actieve training en traint zowel de gecontroleerde als de gladde spieren. De geavanceerde Sole fitness crosstrainer E95S heeft veel mogelijkheden en biedt alle comfort om zo het gewenste trainingsresultaat te bereiken.

Reviews

Enkele reviews

Een echte aanrader. Else is super vriendelijk en zeer professioneel. Ik was super ontspannen tijdens de behandeling, nu het resultaat afwachten, maar ik heb daar het volste vertrouwen in omdat mijn huid nu al strakker aanvoelt.

Linda

Een topzaak, met een persoonlijke aanpak. Else is een heel professionele dame die haar job als de beste kent. ik kom steeds ontspannen buiten, wat ook de bedoeling is. hele doeltreffende behandelingen.

Nancy

Heel fijne en stimulerende ervaring en vooral een heel geweldige dame, met heel goede en fijne raadgeving.
Een fijne en vriendelijke dame, goede aanbeveling. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

Katia

Heel tevreden, service is top. Een echte aanrader.

Manuela

Contact

Bosakkers 31
9080 Lochristi

info@fijnafslanken.be
+32 475 52 12 07

Openingsuren

Alle dagen op afspraak.
Woensdag en zondag gesloten.

Volg ons

© Copyright 2024 – Alle rechten voorbehouden aan Fijn Afslanken