Afslankbehandeling

NeoPulse

“Ervaar de kracht van Neopulse voor optimale spierversterking en lichaamscontouring. Transformeer je lichaam met deze geavanceerde behandeling!”

NeoPulse is een innovatieve behandeling die gebruikmaakt van elektromagnetische pulsen om spieren te stimuleren, vet te verminderen en het lichaam te versterken. Deze behandeling is ideaal voor mensen die hun lichaam willen sculpten zonder invasieve procedures.

Vraag meer info

  • Bijvoorbeeld: Ik wil meer info over NeoPulse, Wat kost een sessie? Is NeoPulse geschikt voor mij?

NeoPulse stuurt gerichte elektromagnetische pulsen naar de spieren, wat zorgt voor samentrekkingen die de vetverbranding verhogen en de spiermassa versterken. De behandeling is pijnloos en effectief.

Voordelen van NeoPulse

Wat te Verwachten?

Tijdens een NeoPulse sessie voel je een lichte pulsatie in je spieren. De sessie duurt ongeveer 30 minuten. Er is geen hersteltijd nodig, en je kunt direct doorgaan met je dagelijkse activiteiten.

Reviews

Enkele reviews

Een echte aanrader. Else is super vriendelijk en zeer professioneel. Ik was super ontspannen tijdens de behandeling, nu het resultaat afwachten, maar ik heb daar het volste vertrouwen in omdat mijn huid nu al strakker aanvoelt.

Linda

Een topzaak, met een persoonlijke aanpak. Else is een heel professionele dame die haar job als de beste kent. ik kom steeds ontspannen buiten, wat ook de bedoeling is. hele doeltreffende behandelingen.

Nancy

Heel fijne en stimulerende ervaring en vooral een heel geweldige dame, met heel goede en fijne raadgeving.
Een fijne en vriendelijke dame, goede aanbeveling. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

Katia

Heel tevreden, service is top. Een echte aanrader.

Manuela

Contact

Bosakkers 31
9080 Lochristi

info@fijnafslanken.be
+32 475 52 12 07

Openingsuren

Alle dagen op afspraak.
Woensdag en zondag gesloten.

Volg ons

© Copyright 2024 – Alle rechten voorbehouden aan Fijn Afslanken