Gelaatsverjonging

UltraSculptor

“UltraSculptor biedt je een doeltreffende & langdurige remedie tegen fijne lijntjes, dubbele hals, ongelijkmatige huidtextuur d.m.v. HIFU”

UltraSculptor biedt je een doeltreffende en langdurige remedie tegen fijne lijntjes, dubbele hals en ongelijkmatige huidtextuur door middel van HIFU (High Intensity Focussed Ultrasound). Hierbij worden gerichtte hoogintense ultrasonen gebruikt om te liften en de huid te verstrakken zonder hersteltijd.

Vraag meer info

  • Bijvoorbeeld: Ik wil meer info over UltraSculptor. Hoeveel sessies zijn nodig voor resultaten met UltraSculptor? Kan ik een huidanalyse boeken?

Hoe bereik je de gelaatsconditie van je dromen zonder ingrepen? UltraSculptor biedt je een doeltreffende & langdurige remedie tegen fijne lijntjes, dubbele hals, ongelijkmatige huidtextuur d.m.v. HIFU

De voordelen van UltraSculptor

Een UltraSculptor behandeling is ideaal voor mensen met wazige kaaklijnen, nasolabiaalplooien (plooien tussen neus en mondhoeken), dubbele kin, doorzakkende hals, fijne lijntjes en rimpels, of met een ongelijkmatige teint of textuur van de huid en grote poriën.

Is een UltraSculptor Behandeling Iets voor mij?

UltraSculptor is een niet-invasieve behandeling om wenkbrauwen te ‘liften’, doorhangende huid op het gelaat en in de hals; het verbetert ook lijnen, rimpels en huidsteint.
(Niet-Invasieve behandelingen = Alle behandelingen die niet als belastend voor de patiënt kunnen worden beschouwd, bijvoorbeeld een echografie)

FAQ

Veelgestelde vragen

Een UltraSculptor behandeling is een complete niet-invasieve behandeling; een niet invasieve facelift en halslift; gebruikt gerichtte hoogintense ultrasonen om te liften en de huid te verstrakken zonder hersteltijd.

UltraSculptor is eigenlijk een complete niet-invasieve facelift. Is dus niet chirurgisch en veel minder pijnlijk dan om het even welke lifting. Een flits van de UltraSculptor is ook veel sneller zodat de behandeling veel tijd uitspaart. Dus ook een volledige facelift kan gebeuren in korte tijd. De behandeling zet dus in twee lagen een regenererend proces in gang. Optimaal resultaat is zichtbaar na verloop van 2 à 3 maanden. Eindelijk is er nu dit niet-invasieve alternatief dat u significante huidverjonging met liftend effect biedt zonder de vervelende bijeffecten van een operatie.

  • Wazige kaaklijnen
  • Nasolabiaalplooien (plooien tussen neus en mondhoeken)
  • Dubbele kin
  • Doorzakkende hals
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Ongelijkmatige teint of textuur van de huid
  • Grote poriën

Bij deze niet-invasieve behandeling is er dus geen recuperatie tijd nodig en de klant kan meteen zijn dagelijkse activiteiten hervatten.

Men moet rekenen op een 3 tal maand voor men het uiteindelijke resultaat ziet van de behandeling. Dit collageenregeneratie proces gaat door tot 6 maanden na de eerste behandeling. De resultaten van de behandeling blijven anderhalf jaar tot 2 jaar zichtbaar, dit varieert van persoon tot persoon.

Reviews

Enkele reviews

Een echte aanrader. Else is super vriendelijk en zeer professioneel. Ik was super ontspannen tijdens de behandeling, nu het resultaat afwachten, maar ik heb daar het volste vertrouwen in omdat mijn huid nu al strakker aanvoelt.

Linda

Een topzaak, met een persoonlijke aanpak. Else is een heel professionele dame die haar job als de beste kent. ik kom steeds ontspannen buiten, wat ook de bedoeling is. hele doeltreffende behandelingen.

Nancy

Heel fijne en stimulerende ervaring en vooral een heel geweldige dame, met heel goede en fijne raadgeving.
Een fijne en vriendelijke dame, goede aanbeveling. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

Katia

Heel tevreden, service is top. Een echte aanrader.

Manuela

Contact

Bosakkers 31
9080 Lochristi

info@fijnafslanken.be
+32 475 52 12 07

Openingsuren

Alle dagen op afspraak.
Woensdag en zondag gesloten.

Volg ons

© Copyright 2024 – Alle rechten voorbehouden aan Fijn Afslanken