Afslankbehandelingen

BodySculptor Reveal

“Voel je Energieker en Heb Minder Last van Rugklachten, Vermoeidheid,... dankzij BodySculptor! Ook zeer effectief tegen zware en vermoeide benen”

De BodySculptor stimuleert door het uitstralen van lage frequentiegolven de samentrekking van gladde spieren (zonder het te voelen). Hierdoor wordt de lipolyse of vetverbranding gestimuleerd.

Vraag meer info

  • Bijvoorbeeld: Ik wil meer info over BodySculptor Reveal. Wat kost een BodySculptor Reveal sessie? Kan ik een proefbeurt voor BodySculptor Reveal boeken?

De BodySculptor zorgt voor een lymfedrainage door micropressie. Dit bevordert een goede bloedcirculatie en worden vrijgemaakte vetzuren, vocht en afvalstoffen zorgvuldig afgevoerd. Deze drainage is eveneens een hulp bij een versteviging en een verbetering van de huid en bij de behandeling van cellulite en zware en vermoeide benen.

Effecten van BodySculptor Reveal

Onder hef effect van bio-magnetische golven van de BodySculptor worden de vrije vetzuren die gestockeerd zijn onder de vorm van triglyceriden in de vetcellen progressief vrijgemaakt, afgescheiden en verwijderd door een efficiënte drainage. De BodySculptor is een moderne en efficiënte technologie, het is een medisch bewezen methode voor het verbeteren van de figuur en het lichaam. Daarnaast is het een duurzame afslankingsmethode. De behandeling is relaxerend en ontspannend. De BodySculptor is geschikt voor mannen en vrouwen en voor elke leeftijd. De meeste BodySculptorgebruikers vallen reeds na enkele minuten in slaap.

Doelgroepen

Reviews

Enkele reviews

Een echte aanrader. Else is super vriendelijk en zeer professioneel. Ik was super ontspannen tijdens de behandeling, nu het resultaat afwachten, maar ik heb daar het volste vertrouwen in omdat mijn huid nu al strakker aanvoelt.

Linda

Een topzaak, met een persoonlijke aanpak. Else is een heel professionele dame die haar job als de beste kent. ik kom steeds ontspannen buiten, wat ook de bedoeling is. hele doeltreffende behandelingen.

Nancy

Heel fijne en stimulerende ervaring en vooral een heel geweldige dame, met heel goede en fijne raadgeving.
Een fijne en vriendelijke dame, goede aanbeveling. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

Katia

Heel tevreden, service is top. Een echte aanrader.

Manuela

Contact

Bosakkers 31
9080 Lochristi

info@fijnafslanken.be
+32 475 52 12 07

Openingsuren

Alle dagen op afspraak.
Woensdag en zondag gesloten.

Volg ons

© Copyright 2024 – Alle rechten voorbehouden aan Fijn Afslanken