Be Good – Dermofibra – Intelligente Leggings & Jeggings

“Super aangenaam om te dragen en heel stijlvol”
Zwitserse technologie!

 

[wds id=”2″]
 

 

Dermofibra Technologie

Dermofibra is een polyesterdraad, gelinkt aan organische kristallen. Deze maken gebruik van een nanotechnologie die in staat is het lichaam een effectieve ‘cosmetische behandeling’ aan te bieden. De unieke samenstelling van de vezels laat een nano-technologische vorm van lichttherapie toe dankzij de uitgestraalde lichaamswarmte.

Eenmaal gestimuleerd door warmte zullen de organische kristallen in de dermofibra hoge niveaus van licht uitstralen in de bio-infraroodband. Deze penetreren de huidlagen en het onderhuids weefsel waardoor er interactie ontstaat tussen het water en de organische bestanddelen die aanwezig zijn in deze weefsels.
 

De lichaamswarmte activeert de organische minerale kristallen in het Dermofibra®-garen en resulteert in hoge niveaus van bio-infrarood die diep in de huidlagen penetreren.
Hierdoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en ontspannen spieren gemakkelijker. De afvoer van overmatige vloeistoffen wordt verhoogd en de microcirculatie wordt verbeterd.
 

De tweede technologie maakt gebruik van ons speciale Dermofibra® Plus garen, bestaande uit een polyamide garen dat permanent is uitgerust met de nieuwste generatie microkorrels, verrijkt met actieve bestanddelen zoals cafeïne, Aloë Vera, vitamine A en E. Deze actieve ingrediënten helpen de cellulite te verminderen en verbeteren de elasticiteit en hydratatie van de huid.

Aan het oppervlak van deze innovatieve microkorrels bevinden zich duizenden microporen, bedekt met speciale membranen. Eens ze de natuurlijke warmte van ons lichaam voelen openen deze zich en worden de actieve ingrediënten geleidelijk in de huid loslaten. Vergeleken met microcapsules die momenteel in gebruik zijn, die de actieve ingrediënten vrijmaken bij wrijven of verplaatsen, voorkomen deze innovatieve microbolletjes het verspillen van de actieve ingrediënten, omdat ze uitsluitend door de lichaamsverwarming activeren, waardoor de effecten de actieve principes verlengen.
 

 

Dermofibra Cosmetics

Dermofibra Cosmetics is de combinatie van Dermofibra technologie met Dermofibra Plus technologie. Deze Zwitserse ontdekking is gepatenteerd en klinisch getest en wordt ontwikkeld in Italië.

  • Stimuleert de microcirculatie en de afvoer van vocht en toxines
  • Verbetert de textuur en de teint van de huid
  • Helpt cellulitis op een natuurlijke manier te verwijderen
  • Verlengt de gunstige effecten van een therapeutische behandeling

 

Be Good – Intelligente Leggings, Jeggings & Bodies

★ Nieuw bij Fijn ★
Intelligente Leggings, Jeggings & Bodies 🙂
Surf naar deze pagina voor meer info => https://fijnafslanken.be/be-good-intelligente-leggings-jeggings-bodies/
Super Aangenaam om te Dragen en heel Stijlvol – Zwitserse technologie!

Posted by Fijn Afslanken on Saturday, September 16, 2017

 


 

Klinische studies

Een onafhankelijk laboratorium, ISO 9001 en GLP gecertificeerd door het Italiaanse Ministerie van Volksgezondheid (CERTIFICAAT VAN OVEREENSTEMMING MET DE BEGINSELEN VAN GOEDE LABORATORIUMPRAKTIJK – GLP) heeft in samenwerking met het Universitair Instituut instrumentele klinische tests uitgevoerd onder toezicht van een panel van deskundigen, dermatologen, biologen en chemici. Twintig vrijwilligers werden gevraagd om de leggings voor maximaal acht uur per dag te dragen, gedurende 28 dagen. Dit waren de resultaten.
 

Zichtbare Resultaten na slechts 10 dagen

 

Gemiddelde omtrekvermindering na 10 dagen van gebruik:

  • taille : -0,35cm
  • heupen : -0,33cm
  • dijen : -0,27cm

 

Gemiddelde omtrekvermindering na 28 dagen van gebruik:

  • taille : -0,64cm
  • heupen : -0,55cm
  • dijen : -0,47cm

 

Zichtbare verbetering van de huid


 

Gemiddelde verbetering van de elasticiteit van de huid na 10 dagen:
 
+ 2,8%

 

Gemiddelde omtrekvermindering na 28 dagen van gebruik:
 
​+ 4,4%

 

Thermografisch beeld van de reductie van cellulite


 

 
In eerste instantie tonen de thermische beelden goed gedefinieerde marges en koude plekken.
Na slechts 10 dagen kunnen we een meer gelijkmatige temperatuurverdeling zien die een verbetering van de cutane microcirculatie aangeeft.
Na 28 dagen is dit duidelijk nog verbeterd met als gevolg op de hydratatie van de huid :
 

Gemiddelde verbetering van de hydratatie van de huid na 10 dagen
​ 
+ 14,1%

Gemiddelde omtrekvermindering na 28 dagen van gebruik
​ 
+20,3%