Slank en Strak Lochristi verandert van naam en heet vanaf nu Fijn Afslanken

Via deze post laat ik graag weten dat “Slank & Strak Lochristi”
vanaf vandaag gewoon “Fijn” Afslanken heet.

afslanken - afvallen

De afslank praktijk wordt nog steeds door mezelf en met dezelfde persoonlijke aanpak uitgebaat, maar dan met een nieuwe fijne naam.

Het was al een tijdje dat ik met het idee rondliep om de naam te veranderen omdat mijn manier van werken door de jaren heen geëvolueerd is, en bij een evolutie qua manier van werken hoort na verloop van tijd ook een nieuwe naam!

Zoals je weet moet je van mijn praktijk geen mastodont van een afslankcentrum verwachten. Ik heet u liever welkom in m’n kleine, gezellige ‘afslankcorner’, waar persoonlijke service en begeleiding bij afslanken centraal staan.

De ervaring heeft me geleerd dat voor de meeste mensen privacy enorm belangrijk is, zeker wanneer ze willen afslanken. Zij willen geen bezoek brengen aan een mastodont van een zaak maar houden het liever discreet.

fijn afslanken - afslanken zonder afzien

Ook personen zonder overgewicht, die alleen interesse hebben in plaatselijke figuurcorrectie, stellen privacy erg op prijs. Om die reden hou ik m’n afslankcorner bewust kleinschalig en wordt je steeds persoonlijk door mezelf begeleid.

Naast verantwoord afslanken, figuurcorrectie, beauty en meer energie, kan je bij ‘Fijn’ ook terecht voor voedingsadvies op maat, die je een optimale balans biedt tussen genieten, schoonheid en gezondheid.

Want of je nu 5 kg wil afvallen, 10 kg wil afvallen of 15 kg wil afslanken, … het kan op een leuke manier. Zonder afzien dus.

Om het najaar goed in te zetten heb ik een aantal zeer interessante promotieacties uitgewerkt, en als trouwe klant krijg je er bij het nemen van een nieuw abonnement een mooi cadeautje bovenop.

Surf eens door m’n nieuwe site en neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor verdere informatie over afslanken.

Groetjes,

Else Morbée
Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis
figuuranalyse met proefbeurt