Nieuw! De Allernieuwste BodySculptor Excell + GEN4 bij Fijn Afslanken!


Na bijna 5 jaar evolueert Fijn Afslanken naar de allernieuwste BodySculpor excell+ GEN4! Samen met de behandelbanden die nog performanter zijn, zorgt de BodySculptor excell+ GEN4 voor nog snellere, nog betere en vooral nog duurzamere resultaten! Bovendien is de behandeling, ongelofelijk maar waar, nog zaliger dan voorheen! 🙂
 
Kom het zelf testen tijdens een Gratis Figuuranalyse met Testsessie! 
 
Dankzij de voortdurend onderzoek en opvolging door artsen en specialisten inzake overgewicht en obesitas is de venieuwde BodySculptor geëvolueerd naar de marktleider in de BeNeLux en Frankrijk inzake vetverbranding, lipolyse en afslanken.
 
Wat is er dan verbeterd? 
 
DIFFUSIE VAN DE LAAG-FREQUENTE BIO-MAGNETISCHE GOLFLENGTE
 
BodySculptor is eerst en vooral een unieke en gepatenteerde methode en absoluut niet vergelijkbaar met technieken zoals electro-stimulatie (EMS), infrarood of dergelijke. BodySculptor is een medische technologie die dankzij E.L.F. (Exteme Low Frequency)
de werking van het gladde spierweefsel bevordert. Het doel is de ‘training’ van de natuurlijke lipolyse.

BodySculptor is ontwikkeld in de medische wereld én wordt er ook dagelijks gebruikt voor de behandeling van patiënten met obesitas. Het heeft als doel om de natuurlijke lipolyse opnieuw te stimuleren en als het ware te ‘trainen’. Dit opdat het lichaam terug leert om geen vetten op te houden maar om deze net makkelijker te verbranden. 
Leer alles over lipolyse en vetverbranding met de hulp van ‘LipoJack’
 
 
Dankzij het vernieuwde toestel en de vernieuwde behandelbanden (‘TURBO’) is de verdeling van deze golflengte veel intenser en stimuleert de BodySculptor excell+ GEN4 nog meer de natuurlijke lipolyse. Het lichaam kan dus sneller afslanken met een nog duurzamer effect. Haal meer rendement uit de inspanningen die je doet om op jouw figuur en gewicht te letten dankzij BodySculptor excell+ GEN4 en dankzij een verbeterde LIPOLYSE! 

Kom gerust vrijblijvend langs voor een Gratis Testsessie!