Een volledig nieuw wellness-plan : “FAVAO”

 

Sinds kort werken we bij Fijn Afslanken (aanvullend op onze bestaande producten) met een volledig nieuw wellness-plan : “FAVAO”

Het is een wellness-plan dat ik – zoals ik bij al mijn producten en behandelingen doe – ook zelf heb uitgetest, en de resultaten zijn écht fantastisch.

Wat is het juist en hoe werkt het?

Favao

Favao is geen dieet … het is geen magische pil, een trendy shake of een injectie die wonderen doet… je hoeft geen halve dag naar het fitnesscenter … en je hoeft je niet uit te hongeren.

 

Favao is een programma gericht op wellness dat gebaseerd is op tientallen jaren onderzoek en zorgvuldig overleg met artsen, diëtisten en trainers. Het is een totale reset van je levensstijl.

 

Door gebruik van de zorgvuldig geformuleerde supplementen en de combinatie van gemakkelijke work-out’s en gezonde, lekkere maaltijden, voel je je lekker en zie je er ook goed uit.

U wilt het beste uit uzelf halen, en we willen u hierbij helpen. Reset uw wellness met FAVAO.

 

Xango Favao Producten

 

    • FAVAO Detox bevat een unieke mengeling van senna, mariadistel, kliswortel, wegedoornwortel, en mangosteenextracten.

 

    • FAVAO Fiber combineert vezels (oplosbare en onoplosbare) met prebiotica en probiotica.

 

    • FAVAO Metabolic combineert mangosteen met een unieke mengeling van citrusextracten, guarana yerba mate en kaneel.

 

    • FAVAO Protein bevat een combinatie van wei en plantaardige proteïnen. Dit drankje met hoog eiwitgehalte biedt u een volledig spectrum aan aminozuren.

 

    • FAVAO LIFESTYLE-PROGRAMMABOEK  Het FAVAO Lifestyle-programmaboek is de rode draad doorheen het hele programma. U zult dit programmaboek helemaal verslijten wanneer u de gezonde, heerlijke maaltijden en oefeningen opzoekt die u op het juiste pad brengen en houden.

 

Voor meer informatie kan je ons natuurlijk steeds vrijblijvend bellen of mailen.

Groetjes,

Else
Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis
figuuranalyse met proefbeurt